Terugblik op mei, de maand dat Casa Valle Erro officieel weer openging!

En toen was het zover! Op precies 1 mei reden de eerste auto’s het terrein op van Casa Valle Erro!

Wat een ontlading. Voor zowel ons als onze gasten was het toch een spannende gebeurtenis.  Iedereen had zich laten testen de dag voor vertrek, formuliertjes ingevuld, maar hoe zou het aan de grenzen zijn?

En wat bleek, er was geen enkele control aan geen enkele grens. En iedereen kon lekker doorrijden want het was lekker rustig op de weg.

Een heerlijke week genieten van Piëmonte en Casa Valle Erro kon beginnen.

Zwembad en whirlpool bij Casa Valle Erro in Piemonte

De temperatuur van het zwembad schommelde begin mei zo rond de 20 graden. Voor onze kleinste gasten was dat net even te fris. Maar zij hadden hun eigen privé badje. Jan Pieter stookte iedere dag de whirlpool lekker op zodat de kinderen heerlijk konden zwemmen en spelen. De ouders lagen op de zonnebedjes lekker te lezen. En iedereen was de eerste dag al verbrand, zo warm was het.

Pizza en Piemontese cena bji Casa Valle Erro

Onze kok Gianluca en Emanuela verzorgden op dinsdag en donderdag weer 2 heerlijke eetavonden waar iedereen volop van genoot. Voor de openhaard genieten van wijn en goed eten, wie wil dat nou niet? De overige avonden is iedereen lekker uiteten geweest in Acqui Terme. Alle restaurants waren open en hadden een terras, vaak verwarmd dus het was heerlijk eten buiten.

Wijnproeven en een stad bezoeken

Wijnproeven stond ook op de agenda. Een bezoek aan wijnhuis L’Armangia stond op het programma en wijnboer Ignazio legde iedereen in de watten. Er gingen vele doosjes mee in de auto. Ook gingen onze gasten naar Alba, Nizza Monferrato, Asti, Torino en Genova. Overal waar ze kwamen waren de Piemontesi blij hen te zien. Onze gasten voelden zich heel erg welkom.

Shiatsu en massage

Onze masseuses Gloria en Tiziana konden gelukkig ook weer aan de slag. Meteen de eerste week werd er veel gebruik gemaakt van hun diensten. En omdat het zulk heerlijk weer was konden de massages buiten plaatsvinden in ons yogapaviljoen. Heerlijk ontspannen bij Casa Valle Erro!

Laadpaal voor elektrische auto’s bij Casa Valle Erro in Piëmonte

Tussen de bedrijven door lukt het Jan Pieter ook nog om zelf een laadpaal te installeren voor elektrische auto’s. Eerst een funderinkje gestort voor de paal. Daarna zelf de paal gelast en geïnstalleerd. Eind mei stonden de eerste elektrische auto’s op te laden. Wat een service bij Casa Valle Erro!

We kijken met een heel goed gevoel terug naar de maand mei. Eindelijk mochten we weer doen waar we goed in zijn, namelijk gasten ontvangen en verwennen.

Er zijn nog enkele mogelijkheden, kijk hier voor de beschikbaarheid:

3-7 t/m 10-7:
B&B La Cambusa (2 pers)

2-10 t/m 9-10:
B&B La Cambusa (2 pers)

9-10 t/m 16-10:
B&B La Cambusa

23-10 t/m 30-10:
La Cantina (4/5 pers)
La Cuccia (4/5 pers)
Il Gazebo (2 pers)

Ook interessant..

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!