ONZE APPARTEMENTEN

LUXE VAKANTIE APPARTEMENTEN IN ITALIË, PIEMONTE

Casa Valle Erro is een kleinschalig vakantie resort met luxe vakantie appartementen. De oude boerderij is opgedeeld in 2 grote appartementen voor 4/5 personen, La Cantina en La Cuccia. Appartement La Stalla (2 tot 4- persoonsappartement) staat los en naast de oude boerderij. Il Gazebo is een vrijstaand appartement voor 2 personen met uitzicht over het zwembad en de Erro vallei. La Cascina, vrijstaand en ook voor 2 personen heeft een prachtig uitzicht over het dal van de Erro, het zwembad en Melazzo, mede door de enorme ramen rondom.

De namen van de luxe vakantie appartementen verwijzen naar hun vroegere functie. La Cantina was de “wijnmakerij”, La Stalla de “koeienstal” en La Cuccia (letterlijk de hondenmand) “het warme nest” voor de kippen, eenden en konijnen. Il Gazebo was vroeger het “schuurtje” voor het gereedschap voor de “orto” (de moestuin) die lag op de plaats waar nu het zwembad zich bevindt. La Cascina, “de boerderij” lijkt misschien een klein huisje, maar de enorme ramen en de ruimte binnen en buiten maakt het een “grote” indruk!

Alle appartementen zijn geheel gerestaureerd met oog voor de originele details en met gebruik van oude originele materialen. Uiteraard voorzien van alle luxe en  comfort, zoals fantastisch sanitair, vloerverwarming, wifi, lcd tv met Nederlandse zenders, een moderne keuken met een Smeg koel/ vriescombinatie en een Nespresso koffiemachine. Ieder appartement heeft eigen terrassen met een luxe loungeset en een hangmat. Il Gazebo en La Cascina hebben beide tevens een loveseat. Ook staan er overal grote eettafels met banken van kastanjehout en een bbq.  Alle ramen zijn voorzien van horren. 

La cantina

''dE WIJNMAKERIJ''

Appartement La Cantina is het grootste appartement. (120m2) Daar waar vroeger de wijn werd gemaakt en opgeslagen, wordt nu heerlijk gewoond en geleefd. Het appartement beschikt over een prachtige entree, woonkamer die zich kenmerkt door de prachtige bogen en gewelven, woonkeuken voorzien van alle luxe, overdekt terras en 2 slaapkamers met ieder een 2 persoonsboxspring. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben zoals het zwembad, de sauna, whirlpool/hottub en wifi. 

lA CUCCIA

''het warme nest''

La Cuccia is een 4/5-persoonsappartement van ongeveer 100m2. Het was vroeger een schuur voor het opslaan van alle materialen en het gereedschap. Ook was een gedeelte voor de kippen, eenden en konijnen.  Dit appartement is aan het oude gedeelte vastgebouwd in 1863. Het jaartal is nog te zien in de keuken op een plakkaat aan het plafond. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben zoals het zwembad, de sauna, whirlpool/hottub en wifi. 

La stalla

''de koeienstal''

La Stalla staat los van de boerderij en was vroeger de koeienstal . Het is een 2/4-persoons vrijstaand appartement van ongeveer 70m2. In de woonkamer/keuken staat een slaapbank voor 2 extra personen (140×200). Prima geschikt voor een gezin met 2 kleinere kinderen. Boven is de zeer ruime masterbedroom met het sanitair en suite.  Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben zoals het zwembad, de sauna, whirlpool/hottub en wifi. 

IL GAZEBO

''Het schuurtje''

Il Gazebo is een 2-persoonsappartement  van 40 m2 met een unieke ligging, nl met uitzicht op het zwembad en de volledige Erro vallei. Omdat het hoger ligt dan alle andere appartementen is uw privacy volledig gewaarborgd. Het appartement heeft terrassen rondom, gedeeltelijk overdekt door portico’s. Onder beide portico’s staan eettafels en er is een bbq. Het zonnige buitenterrein is zo’n 120m2 groot en voorzien van een luxe loungeset, hangmat, loveseat en buitendouche. Er kan een babybedje worden bijgeplaatst. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben zoals het zwembad, de sauna, whirlpool/hottub en wifi. 

La cascina

''de boerderij''

La Cascina is een vrijstaand 2-persoons huis met een geweldig uitzicht over het zwembad, de Erro vallei en Melazzo. Door de enorme raampartijen is de vrijheid enorm! Het is een luxe studio voorzien van een moderne keuken, stortdouche- en ligbad, prachtig uitzicht vanuit de slaapkamer en overdekt terras met loungeset, hangmat, buitendouche en bbq. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben zoals het zwembad, de sauna, whirlpool/hottub en wifi. 

La rocca

Appartement La Rocca is een zeer ruim appartement. (85m2) voor 2/3 personen. Het appartement beschikt over een bijzondere woonkamer die zich kenmerkt door de prachtige natuurstenen bogen en gewelven, vandaar de naam La Rocca. Er is een woonkeuken voorzien van alle luxe, 2 terrassen welke beiden overdekt en een slaapkamer met een 2 persoonsboxspring en een slaapkamer met een eenpersoonsbed met eigen sanitair. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben zoals het zwembad, de sauna, whirlpool/hottub en wifi. 

IL 1863

Appartement Il 1863 is een 2-persoonsappartement van ongeveer 75m2. Het was vroeger een schuur voor het opslaan van alle materialen en het gereedschap. Ook was een gedeelte voor de kippen, eenden en konijnen.  Dit appartement is aan het oude gedeelte vastgebouwd in 1863. Het jaartal is nog te zien (in spiegelbeeld) in de keuken op een plakkaat aan het plafond.