LUXE B&B IN PIEMONTE

IN ONZE LUXE B&B IN PIEMONTE ZORGEN WIJ DAT U ZICH THUIS VOELT!

In onze luxe B&B in Piemonte zult u zich thuis voelen. De 2 persoonskamers met balkon kijken uit op het zuiden en zijn bereikbaar via een prachtige natuurstenen trap. Het ontbijt wordt op de kamer of balkon geserveerd en bestaat uit  vers gebakken brood, yoghurt met muesli, een verse fruitshake, diverse soorten jam, honing, verschillende vleeswaren en een eitje naar keuze. Natuurlijk inclusief een vers potje koffie of thee met een “dolce”. Het ontbijt wordt uitgeserveerd vanaf half 9.

Net als de appartementen hebben de B&B kamers een naam die naar hun vroegere functie verwijst. B&B Il Cucinotto was vroeger de keuken waar het gezinsleven zich afspeelde. Wijzelf hebben hier zo’n 3,5 jaar gewoond. Een piepklein keukentje (il cucinotto) met een houtkachel, gasfornuis met 2 pitjes, 1 spoelbak en geen warm water! Nu is Il Cucinotto ons meest luxe kamer met 2-persoons boxspring, fantastisch sanitair, waaronder een vrijstaand bad en stortdouche, wifi, lcd tv met Nederlandse zenders en een balkon met bbq en ligstoelen.

B&B La Cambusa was vroeger de voorraadkamer. Hier stonden alle potjes met ingemaakt fruit en groente. Er hingen draden met haken voor het drogen van salami en  vijgen. Ook wij gebruikten deze kamer voor het opslaan van alles wat er uit onze moestuin kwam. Nu is La Cambusa een zeer luxe kamer met 2-persoons boxspring, fantastisch sanitair waaronder een stortdouche, wifi, lcd tv met Nederlandse zenders en een balkon met zitje.

Il CUCINOTTO

''De gezinskeuken''

B&B Il Cucinotto is een zeer luxe en ruime (35m2) kamer met 2-persoons boxspring (160×210) met een groot balkon op het zuiden. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben zoals het zwembad, de sauna, whirlpool/hottub en wifi. 

La Cambusa

''de voorraadkamer''

B&B La Cambusa is een luxe en ruime (25m2) kamer met 2-persoons boxspring (160×210) en een balkon met tafel en stoeltjes op de zuidkant. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben zoals het zwembad, de sauna, whirlpool/hottub en wifi.