Luxe 2/3-persoons vakantie appartementen La Rocca en IL 1863 bij Casa Valle Erro in Piemonte

Op zoek naar een luxe vakantie huis in Piemonte? Casa Valle Erro biedt luxe vakantie appartementen met veel privacy, zwembad met whirlpool en een 2-persoons Finse sauna voor echt iedereen!

Casa Valle Erro, een echt bijzonder plekje voor iedereen!

Het gehele seizoen ontvangen wij zeer verschillende gasten. In april, mei en juni hebben we veel jonge gezinnen met baby’s of kleine kindjes die nog niet naar school hoeven. Ook verwelkomen we dan veel jonge en wat oudere stellen.

In juli en augustus is het natuurlijk hoogseizoen en is het De schoolvakantie. We ontvangen veel gezinnen met kinderen tussen de 5 en 16/17 jaar. Veel van deze gezinnen komen al jaren en we hebben de kinderen gewoon op zien groeien. Dat is zo leuk om mee te maken!

In september en oktober komen de jonge en oudere stellen en de gezinnen met baby’s en kleine kindjes weer.

We hebben dus iedere periode een ander soort vakantie accommodatie nodig. In het voor- en naseizoen eigenlijk alleen maar luxe 2-persoonsappartementen en in het hoogseizoen juist de grotere luxe vakantiehuizen voor 4 tot 5/6 personen.

En dat is geen enkel probleem voor bijzonder plekje Casa Valle Erro! Wij bieden voor iedereen het ideale vakantie appartement met veel privacy, een zwembad met whirlpool en veel luxe.

Deze keer aandacht voor onze luxe 2-persoons vakantieappartementen, La Rocca en Il 1863

Luxe 2/3-persoons vakantiehuis La Rocca

La Rocca is een prachtig 2/3 persoons vakantiehuis in de oude wijnboerderij. Beneden is de woonkamer met natuurstenen gewelven en de zeer ruime woonkeuken. Ook de woonkeuken is volledig van natuursteen, echt een pareltje. Wie wil hier nou niet zijn luxe vakantie in Piemonte doorbrengen! In de ruime entree/hal bevindt zich een extra bed (boxspring 80×210) voor een derde gast. Ook is hier een toilet en de toegang tot de sauna. In de sauna is een prachtige massagedouche die gebruikt kan worden. Zo heeft iedereen zijn privacy en eigen sanitair. Ideaal voor een gezin van 3!

Boven is de masterbedroom met een 2-persoons boxspring met luxe sanitair zoals een stortdouche en een vrijstaand ligbad.

La Rocca heeft 2 terrassen. Eentje aan de oostzijde met een grote eettafel, een bbq, een loungeset en een hangmat lekker prive tussen het gestapelde hout. En het trappetje op en je bent bij het zwembad en de hottub/whirlpool.

Het andere terras is overdekt en heeft een prachtige eettafel van een doorsnede van een kastanjeboom die JP zelf heeft gemaakt.

Luxe 2-persoons vakantieappartement Il 1863

2-persoons luxe vakantie appartement Il 1863 is gebouwd in 1863. Dit jaartal is nog te zien in de knusse woonkamer/keuken. Lekker koken met zicht op het zwembad, want het zwembad, de whirlpool en de sauna zijn op een paar meter afstand van het appartement.

Onder een portico bevindt zich de eettafel en tevens een loungeset en hangmat. Aan de andere kant van het appartement is nog een terras waar lekker gebarbecued kan worden onder de druiven.

Boven is de masterbedroom met luxe sanitair zoals een stortdouche en een vrijstaand ligbad in de slaapkamer.

La Rocca en IL 1863

2 heerlijke luxe vakantieappartementen voor iedereen die een weekje (of meer) wil genieten van alles wat Piemonte te bieden heeft! Mail snel naar info@EenWeekjeItalie.nl

Ook interessant..

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!