Vooruitblik vakantie seizoen 2021 bij Casa Valle Erro in Piemonte

2020 wordt eindelijk afgesloten en we kijken vol verwachting uit naar 2021!

Want het kan alleen maar beter worden toch. Gelet op het aantal voorboekingen bij Casa Valle Erro voor 2021 lijkt het er in ieder geval op dat Nederland heel veel zin heeft om weer op vakantie te gaan naar ons prachtige Piemonte.

Om zoveel mogelijk gasten te laten genieten van Piemonte hebben we besloten om al op 3 april onze deuren te openen. Uiteraard moeten we afwachten hoe het met het virus gaat, maar wij staan nu al te trappelen om met Pasen open te gaan.

Boekingsbeleid vakantie Casa Valle Erro Piemonte

Degenen die al een optie hebben genomen op een periode in 2021 krijgen half januari een mailtje van mij om te vragen of ze de optie willen omzetten naar een definitieve boeking. Zo ja, dan wordt de huurovereenkomst opgemaakt en dient er 30% aanbetaald te worden. Het restant dient 6 weken voor aankomst te zijn voldaan. Mocht het coronavirus roet in het eten gooien doordat Italie code oranje heeft of in het geval dat Italie beslist dat er geen Nederlanders Italie binnen mogen, dan mag er worden doorgeboekt met behoud van (aan) betaling. Dat mag een periode zijn in 2021 maar ook in 2022, uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Wat kunnen onze gasten verwachten in 2021 van hun vakantie bij Casa Valle Erro in Piemonte?

Zodra onze gasten door onze prachtige poort binnen komen begint de vakantie!

Welkomst drankje en bbq bij Casa Valle Erro

Nadat ik jullie naar je luxe appartement of B&B kamer heb gebracht volgt een hapje en drankje van het huis. Even bijkomen van de lange reis en genieten van een glas koude witte wijn, een rode Barbera of een biertje, tezamen met een lekker Italiaans hapje. De koffer uitpakken komt later!

BBQ bij aankomst

Rond 19.00 verzamelen we in ons buitenrestaurant. JP verzorgt een heerlijke bbq met Piemontees vlees, salades, brood en uiteraard Piemontese wijnen. Een mooie gelegenheid om elkaar direct een beetje te leren kennen. Want vanaf morgen ligt iedereen aan ons prachtige zwembad met whirlpool.

Ontbijt op bed bij Casa Valle Erro

Zondagochtend geen zin om ontbijt te maken? Geen probleem. Ik kom het luxe ontbijt bij jullie in het appartement brengen. Dit kan trouwens dagelijks! Voor onze B&B gasten zit het ontbijt bij de prijs van de kamer. In de binnentuin kunt jullie genieten van het luxe ontbijt maar als jullie liever op je eigen balkon zitten kan dat uiteraard ook.

Luxe dineren in ons buitenrestaurant

Ook dit jaar komt op veler verzoek onze kok Gianluca op dinsdag en donderdag weer koken voor onze gasten. Als dat geen luxe is! Het enige wat jullie moeten doen is aanschuiven en genieten van al het lekkere eten wat Gianluca op tafel zet. Op dinsdag is dat pizza en focaccia en op donderdag eten we heerlijk Piemontees. Uiteraard allemaal gecombineerd met geweldige Piemontese wijnen.

Zwembad en whirlpool bij Casa Valle Erro

Casa Valle Erro heeft een infinity pool van 7x12m. De diepte is 1.40m. Er is voor iedereen een zonnebed met tafeltje. Het is heerlijk hangen over de rand en uit te kijken over het Erro dal. Het zwembad is verwarmd door middel van zonnebollen. Vooral in het vroege voorjaar of het late najaar maakt dit het net even fijner om te zwemmen. De whirlpool, aangesloten op de pompen van het zwembad, dus altijd schoon water, is dagelijks verwarmd tot zo’n 38-40 graden. Heerlijk om te ontspannen en alle dagelijkse stress van u af te laten glijden.

Finse sauna en massagedouche bij Casa Valle Erro

De Finse sauna met massagedouche is direct aan het zwembad gelegen. We hebben hem gemaakt in een oude wijnkelder met prachtige natuurstenen bogen. De sauna is voor iedereen vanaf 14 jaar gratis toegankelijk en prive per appartement of B&B kamer.

Yoga, shiatsu en massage bij Casa Valle Erro

Voor degene die nog meer willen ontspannen wordt er wekelijks een yoga sessie georganiseerd. Ook is er de mogelijkheid tot een shiatsu behandeling of een traditionele massage. Dit kan in de eigen luxe accommodatie maar ook buiten in ons yoga paviljoen. Uiteraard volledig prive.

Wij zullen er ook in 2021 weer alles aan doen om jullie week in Casa Valle Erro tot een belevenis te maken. Door bovenstaande luxe faciliteiten tezamen met bijzonder luxe vakantiewoningen aan te bieden hopen wij dat jullie een onvergetelijke week beleven in Piemonte!

La Cantina:

3-10 t/m 10-10
10-10 t/m 17-10

B&B Il Cucinotto:

22-8 t/m 29-8

B&B La Cambusa:

5-9 t/m 12-9
19-9 t/m 26-9
26-9 t/m 3-10

La Cuccia:

3-10 t/m 10-10
17-10 t/m 24-10

La Stalla:

22-8 t/m 29-8
10-10 t/m 17-10
17-10 t/m 24-10

Il Gazebo:

18-7 t/m 25-7
10-10 t/m 17-10
17-10 t/m 24-10

La Cascina:

15-8 t/m 22-8

Ook interessant..

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!