Vooruitblik op het seizoen 2022 in Casa Valle Erro in Piemonte

Inmiddels hebben we het jaar 2021 al weer enkele weken achter ons gelaten. Het was opnieuw een veelbewogen jaar waarin uiteraard ook Corona weer een grote rol speelde. Gelukkig konden we in 2021 eerder starten dan in 2020. Reeds begin mei reden de eerste auto’s het terrein van Casa Valle Erro op. En we moeten weer zeggen, zodra onze gasten “binnen” zijn, valt er een last van hun schouders en kan de vakantie echt beginnen. Corons bestaat dan niet meer.

De eetavonden samen waren weer super gezellig, het zwembad lag iedere dag vol en ook de whirlpool was weer een groot succes. Onze gasten hebben genoten van ons bijzondere plekje Casa Valle Erro en uiteraard ook van al het moois dat Piemonte te bieden heeft. Er zijn vele wijnboeren bezocht, ik heb vele restaurants geboekt en ook een dagje kust stond bij vele gasten op het programma.

We kijken daarom terug op een prachtig seizoen met heel veel terugkerende en ook vele nieuwe gasten.

En nu op naar seizoen 2022 in bijzonder plekje Casa Valle Erro in Piemonte

De voorbereidingen voor seizoen 2022 zijn inmiddels in volle gang. Na het opruimen van alle appartementen en het terrein van de feestdagen hebben we een weekje rust ingelast. Even bijkomen van alle feestjes! Het was een fantastische kerst en oud en nieuw periode waarin alle appartementen bezet waren. Wat hebben we hier van genoten. Samen eten, drinken, spelletjes doen, oliebollen bakken, een kalkoen van 10kg verorberen en vooral heel veel lachen. Wat een gezelligheid. We hadden 2021 niet beter kunnen afsluiten!

Voorbereidingen voor het seizoen 2022 in Casa Valle Erro in Piemonte

Inmiddels is alles dus weer opgeruimd, de was weggewerkt en de lakens weer gestreken. Tijd voor de tuin! Het grote snoeiwerk is begonnen. Het is prachtig winterweer, blauwe luchten, volop zon en lekker fris, dus uitstekend weer om bomen te vellen. JP is dagelijks bezig onze bosrand rondom het terrein bij te werken. Bomen gaan om met de kettingzaag waarna ze in mooie stukjes worden gezaagd die we volgend jaar weer gebruiken voor de kachel.

Andere werkzaamheden in luxe vakantie paradijs Casa Valle Erro in Piemonte

Er zijn tegeltjes besteld voor de keuken in Il Gazebo. Er wordt weer volop geschilderd en we gaan de hoek bij de sauna aanpakken. Verder moeten er ook nog wat technische klussen geklaard worden bij het zwembad en gaan we alle lavendel om het zwembad vervangen. En we gaan onszelf verwennen met een eigen buitenkeuken in ons zomerverblijf Casa Bianca. Het meubel voor de Kamado is al klaar en nu gaat JP nog andere kastjes maken. En zo vliegen de weken voorbij en zal het niet lang duren voordat Casa Valle Erro haar deuren weer opent voor haar gasten!

We zijn dit jaar open vanaf Pasen (16-4-22)  t/m de herfstvakantie(22-10 t/m 29-10). En uiteraard weer met Kerst en Oud en Nieuw.

Er zijn nog een aantal mogelijkheden in mei, juni en september. Bekijk via onderstaande button!

Mail naar info@EenWeekjeItalie.nl voor een heerlijke luxe vakantie in Piemonte!

Ook interessant..

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!