THE MAKING OFF

OKTOBER 2009

Datum: Vrijdag 9 Oktober 2009 
foto
Ook ik ben al dagen lang verstoken van enige informatie uit Italie. In ieder geval via foto’s. JP heeft het zo druk met regelen en werken dat hij aan foto’s maken niet toekomt. Dus dacht ik, dan kan ik wel eens een fotootje van “mijn” Hema op de weblog zetten. Tenslotte ga ik daar dagelijks naar toe en is dat nu een (groot) deel van mijn leven. Mijn Hema zit in Almere Haven en is een zogenaamde A-vestiging (de één na kleinste, je hebt AA, A, B/C en D) Ik heb momenteel 10 mensen in dienst. Af en toe is het weer net alsof ik op de Kalverstraat zit! Dezelfde uitdagingen zal ik maar zeggen, hahahaha. Ik ben op 1 maart bij Hema begonnen en heb eerst 3 maanden stage gelopen bij de Hema op Hoog Catharijne (Centraal Station Utrecht) Vanaf 1 juni jl. ben ik filiaalmanager in Almere Haven. Naast het direct leidinggeven en meewerken volg ik ook een Managment cursus Verkoop. Een HBO opleiding verzorgt door Hema en gericht op Hema. Erg interessant. Tot nu toe heb ik het goed naar mijn zin. Het is alleen jammer dat JP in Italie zit en ik hier!

Datum: Zondag 18 Oktober 2009 
foto
Eindelijk weer wat uit IT

Datum: Zondag 18 Oktober 2009 
foto
Nog een…

Datum: Zondag 18 Oktober 2009 
foto
De volle maan onder de natuurstenen boog.

Datum: Zondag 18 Oktober 2009 
foto
Alleen de kozijnen nog.

Datum: Zondag 18 Oktober 2009 
foto
Op de achtergrond het kerkje uit de 14e eeuw, St. secondo.

Datum: Zondag 18 Oktober 2009 
foto
Ook La Stalla gaat goed, mooi in de ochtend zon en hier ook alleen nog de kozijnen en wat binnen werk.