Spa en wellness, Casa Valle Erro in Piemonte heeft het allemaal.

Kom volledig tot rust in Casa Valle Erro in Piemonte!

Vakantie vieren in luxe resort Casa Valle Erro in Piemonte staat garant voor heerlijk tot rust komen. Naast dat alle appartementen zeer luxe en ruim zijn opgezet en allemaal veel privacy hebben, biedt het resort faciliteiten, zoals een Finse sauna, een zwembad en een whirlpool en hottub om de stress van alledag volledig van je af te laten glijden.

Finse sauna in een oude wijnkelder in Casa Valle Erro in Piemonte

Casa Valle Erro heeft 3 oude kelders met natuurstenen gewelven. De eerste is de luxe entree tot appartement La Cantina, de volgende is omgebouwd tot een sfeervolle woonkamer met openhaard voor La Cantina en de derde hebben we omgebouwd tot 2-persoons sauna. De oude kelder is uitgegraven om tot een goede hoogte te komen en de oude natuurstenen bogen zijn gerestaureerd en geven de sauna een fantastische sfeer. Naast de 2-persoons sauna (prive gebruik per appartement) bevindt zich in dezelfde ruimte ook een wellness inloopdouche met massagejets. Buiten hangt uiteraard de emmer met ijskoud water en staan ligbedden voor wie even wil uitrusten na de sauna. Vanuit de sauna loop je zo het trappetje op naar de whirlpool en het zwembad. De sauna is voor alle gasten van Casa Valle Erro vanaf 14 jaar. Alle dagen geopend van 10.00 tot 19.00 en gratis toegankelijk!

Zwembad van 12x7m met een waterval over de lange zijde

Casa Valle Erro heeft een infinity pool met een prachtig uitzicht over de vallei van rivier de Erro. Het zwembad is betegeld met mozaiek en het water is prachtig blauwgroen zodat het zwembad als het ware opgaat in de omgeving. Er zijn voor iedereen ligbedden met kussens en parasols. Er is genoeg ruimte om het zwembad heen om iedereen zijn privacy te waarborgen. Het zwembad is 1.40m diep en wordt verwarmd middels zonnepanelen. Dus ook in het vroege voorjaar en in het late najaar is het water wel fris maar niet te fris! Lekker lezen aan het zwembad met het kabbelende water van de waterval op de achtergrond…of lekker relaxed baantjes trekken, het kan allemaal bij Casa Valle Erro in Piemonte!

Whirlpool of hottub bij Casa Valle Erro in Piemonte

Naast het zwembad staat onze whirlpool. De whirlpool wordt dagelijks met hout opgestookt tot een graadje of 35/40. Het is heerlijk ontspannen in de bubbels van het lekkere warme water. Zo kom je volledig tot rust.

Yoga, shiatsu of massage tijdens je vakantie in Casa Valle Erro in Piemonte

Mocht de sauna, het zwembad en de hottub nog niet voldoende zijn om je volledig te laten ontspannen is er ook nog de mogelijkheid om te worden gemasseerd door onze gediplomeerde masseuse Gloria. Of doe mee aan de wekelijkse yogasessie gegeven door Tiziana. Zij geeft ook shiatsu, een Japanse  massage techniek gebaseerd op de drukpunten in je lichaam. Shiatsu wordt ingezet bij verschillende klachten maar vooral bij migraine, hoofdpijnen, spanningen en overige stress gerelateerde klachten.

Kom naar Casa Valle Erro in Piemonte voor een heerlijke vakantie met Spa en wellness en kom volledig tot rust en laat je optimaal verwennen!

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!