Review van onze gasten | 'wij waren de eerste gasten in seizoen 2024'

We waren de ALLEREERSTE gasten van seizoen 2024 en werden hartelijk ontvangen door Gerda met een dikke knuffel en door kwispelende Jopie en Cleo. We ontvingen een drankje op het terras met een plankje vleeswaren, olijven en chips. De tuin zag er keurig uit. Het appartement was écht spic en span, met nieuwe terrasmeubels en nieuwe matrassen in bed. De koelkast was goed gevuld, o.a. met kaas van de geitenboerderij. De koffie en thee waren vergezeld met de traditionele koekjes van de plaatselijke bakker en de heerlijke wijnen kwamen van het nabije wijnhuis. Wat een welkom en heerlijke start van ons verblijf.

‘s Avonds een mooi gedekte tafel in de buitenkeuken, Pieter achter de BBQ, genoten van het eten en afgesloten met een ‘Oranje Koningsdag tompouce’ gemaakt door een Italiaanse bakker 🙂
en enorm gelachen met alle andere gasten. Ook de pizza’s van Gian-Luca waren op dinsdag weer heel lekker en origineel, o.a. groene pizzabodem van zeewier en rode pizzabodem van rode biet.

De Italiaanse Cena op donderdag was voortreffelijk!
Als je doordeweeks een proeverij of een lunch/diner wilde boeken, zorgde Gerda voor de reservering. De culinaire tips en alle andere uitjes vind je uitgebreid terug in de map in het appartement. Je hoeft zelf nergens over na te denken, Gerda ontzorgt en laat je het ultieme vakantiegevoel beleven op hun prachtige Casa Valle Erro.

En wat boften wij toen we vrijdags te horen kregen dat la Cascina geannuleerd was en dat we nog langer mochten blijven. Daardoor konden we die week daarna de Giro d’Italia bezoeken in Acqui Terme. Wat een belevenis en wat een sfeer daar.
1 mei was onze ‘trouw-verjaardag’. Die viel gelijk met de dag van de Arbeid, een Nationale feestdag in Italië. We werden ‘s ochtends verrast met een heerlijk taartje met een hartje en kaarsjes erop, zó attent!

‘s Middags hebben we van een 7-gangen pranzo genoten in het restaurant van Gian-Luca en Emanuelle in Cartosio. Overigens waren de andere dagen de cappuccini en de aperitivi met hartige hapjes daar op het terras ook een verwennerij. Dit jaar voor het eerst was Sanne een ochtend op het yoga paviljoen met een yogales. Ontspanning na inspanning 😉

Gloria zorgde voor de ‘totale zen’ met haar lichaamsmassage. Elke ochtend vroeg trok ik mijn baantjes in het nog frisse zwembad. Om daarna te luisteren naar alle natuurgeluiden om me heen vanuit de Hot-tub. Ik snoof de geur van het ochtendgloren op en genoot van de opkomende zon.

Kortom, genoten van bijna 2 weken gastvrijheid, in een meer dan compleet appartement, overal is aan gedacht, het ontbreekt je aan niets. Genoten van de diners met alle andere gezellige en lieve gasten en van de mooie omgeving van de Piëmonte.

Gerda en Jan Pieter, wij zijn dol enthousiast over jullie en jullie bedrijf. Jullie werken er heel hard voor om jullie gasten in de watten te leggen. Wij komen graag weer terug!


Ine & GJ

Ook interessant..

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!