Februari update - een heerlijke februari maand

Wat hebben we een heerlijke februarimaand achter de rug. Vanaf 1 februari kwam Piemonte in de gele zone dus mochten we eindelijk weer uit eten. Nou dat hebben we gedaan! De hele maand lekker 2x in de week genoten van een pranzo bij één van de vele restaurants bij ons in de omgeving. En aan het einde van de maand ook nog een geweldige wijnproeverij gehad bij Cascina Albano in Barbaresco. Alle foto’s op mijn telefoon in februari hebben met eten en drinken te maken.
 
Uiteraard is er ook gewerkt. Er is geschilderd, gesnoeid, schoongemaakt. Het buitenrestaurant heeft een prachtige kastanjehouten plank gekregen boven de openhaard en ook de afzuiging voor de bbq is verbeterd. En zo klaren we dagelijks een klus om alles nog mooier en beter te maken voor onze gasten die het komende seizoen gaan komen. 

Helaas zijn we vanaf 1 maart weer naar zone oranje gegaan en dus is het uit eten gaan weer even opgeschort. Wel mogen we afhalen en dat doen we dan ook. En sommige restaurants komen het zelfs bij ons brengen! De delicatessenwinkels en de markt zijn gewoon open, dus verhongeren zullen we niet! En het is inmiddels heerlijk lenteweer en dus kunnen we tussen de middag lekker buiten eten. Onze openingsdatum van 3 april gaan we dus helaas niet halen want het nieuwe decreet gaat in op 6 maart en duurt tot 6 april, dat is na het Paasweekend. 

We focussen ons nu op de meivakantie. Hopelijk kunnen we onze eerste gasten op 24 april begroeten.

Andrá tutto bene!

P.S. we hebben nog een aantal mogelijkheden voor komend seizoen. Bekijk de mogelijkheden op onze website via onderstaande knop!

Ook interessant..

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!