En dan is de maand juni ook alweer voorbij..

Juni in Casa Valle Erro in Piemonte

En wat voor maand is dat geweest! Van het begin tot het eind volle bak. Wat een genot om iedereen weer te zien genieten van onze prachtige Casa en ons schitterende Piemonte.

Was mei nog een beetje moeizaam, vanaf 1 juni was het hek van de dam. Iedereen wilde op vakantie. De aanvragen stroomden binnen en alle pre boekingen werden omgezet in vakantie bij Casa Valle Erro! Wat fijn dat iedereen weer naar ons toe kwam.

Eindelijk konden we weer doen waar we goed in zijn, namelijk onze gasten in de watten leggen. Iedere dag heerlijke ontbijtjes maken, de hottub opstoken, wijnproeverijen organiseren, restaurants boeken. Alles kon en mocht weer!

Vanaf 14 juni is Piemonte wit!

In juni zijn we zelf ook heel vaak uiteten geweest. Het mocht eindelijk weer! De avondklok werd op 14 juni afgeschaft omdat Piemonte wit werd. Het aantal besmettingen is nu zo laag dat er geen maatregelen meer van kracht zijn. Het mondkapje hoeft gelukkig alleen nog op in de winkel en/of bij binnenkomst van een restaurant.

Casa Valle Erro heeft zijn eigen laadpaal vanaf 1 juni!

Op 1 juni precies stond de eerste auto aan onze laadpaal. Casa Valle Erro gaat mee met de tijd! Steeds meer gasten rijden een elektrische auto. Bij ons kan de auto opgeladen worden. Als dat geen service is!

Pizza avond en Piemontese cena bij Casa Valle Erro

Ook Emanuela en Gianluca zijn weer 2x per week te vinden op onze Casa. Ze verzorgen onze eetavonden. Op dinsdag de pizza avond en op donderdag de Piemontese cena. Onze gasten genieten wekelijks van hun kookkunsten. We hebben al diverse keren zwarte zomertruffel gegeten en ook de verse funghi porcini is al een aantal keren voorbij gekomen. Wat een heerlijkheden!

Het EK op groot scherm bij Casa Valle Erro

Zondag 11 juni kleurde Casa Valle Erro oranje voor de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Iedereen in het oranje en het buitenrestaurant helemaal versierd. Helaas duurde de euforie niet heel lang, maar gezellig was het wel!

Gelukkig hebben we Max nog, iedere race kijken we samen met onze gasten in het buitenrestaurant op een groot scherm.

We kijken terug op een fantastische juni maand met geweldige gasten. Op naar juli!

De laatste mogelijkheden

9-10 t/m 16-10:
B&B La Cambusa

23-10 t/m 30-10:
La Cantina (4/5 pers)
La Cuccia (4/5 pers)

Ook interessant..

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!