Volop zomer in Casa Valle Erro in Piemonte, wat gebeurde er allemaal in juli?

Normaal gesproken is juli altijd een heerlijke maand om op vakantie te gaan. Lekker weer, lekkere temperaturen, lekker relaxen in en bij het zwembad. Lekker buiten eten en genieten van al het goede wat Piemonte te bieden heeft.

Maar toen in juli Nederland rood werd en zelfs donkerrood werd het vakantiegevoel al snel minder. Onze gasten vroegen zich af of ze wel welkom waren in Italie en of de Italiaanse overheid geen extra maatregelen ging treffen voor toeristen uit Nederland.

We hoorden vaak aan tafel tijdens de welkomst bbq dat het een hele onderneming was om op vakantie te gaan. Kinderen die getest moesten worden, volwassenen die nog maar 1 prik hebben gehad en dus ook nog een test moesten doen. Wel of niet overnachten en waar dan. Duitsland? Of toch liever Zwitserland? En dat formulier wat je moet invullen om uberhaupt de grenzen over te mogen? Heel veel gedoe. Normaal kijk je uit naar je vakantie, nu moet er eerst zoveel geregeld worden dat het bijna niet meer leuk is. En dan blijkt uiteindelijk ook nog dat er aan geen enkele grens controles zijn en dat er ook nergens wordt gevraagd naar testbewijzen.

We waarderen het dan ook enorm dat al onze gasten toch zijn gekomen, ondanks al deze onzekerheid.

Want uiteindelijk hebben onze gasten volop genoten van het prachtige weer, het heerlijke zwembad, de hottub, de massages, de wijnproeverijen en de gezellige eetavonden samen. Iedereen heeft een topvakantie gehad. Corona was heel ver weg!

Op naar augustus! Ook dan is alles al volgeboekt en hopelijk hebben we weer net zo’n fijne maand samen met onze gasten als in juli. September is ook al volgeboekt maar in oktober heb ik nog een aantal mogelijkheden.

9-10 t/m 16-10:
B&B La Cambusa

23-10 t/m 30-10:
La Cantina (4/5 pers)
La Rocca (2/3 pers)
La Cuccia (4/5 pers)
Il 1863 (2 pers)
B&B Il Cucinotto (2 pers)

Ook interessant..

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!