Wij zijn eindelijk open!

Zaterdag 13 juni reden dan gelukkig eindelijk weer de eerste auto’s het terrein op. Maandag en dinsdag volgden er nog een paar. We zijn weer begonnen en wat zijn we blij!

Uiteraard zullen wij er alles aan doen om jullie een onbezorgde maar zeker ook veilige vakantie te bezorgen. We hebben goed nagedacht over welke maatregelen we moeten treffen.

Aankomst op Casa Valle Erro

Bij aankomst laten we dit jaar het handen schudden en het omhelzen even achterwege. Wel wordt de temperatuur opgenomen en kan je je handen desinfecteren bij de welkomst console. En daarna breng ik uiteraard een welkomstdrankje en hapje bij het appartement! De vakantie is begonnen!

Inrichting appartementen

In het appartement is desinfectiegel/spray aanwezig. Ook liggen er voor iedereen mondkapjes die op dit moment nog nodig zijn bij het boodschappen doen in de supermarkt. Buiten is dit niet nodig. Ook in restaurants niet.

Het appartement is zeer goed schoongemaakt, dat gebeurt altijd al, alleen zijn nu na afloop alle klinken van deuren, ramen en kastjes nogmaals gedesinfecteerd.

Onze handdoeken en beddengoed wordt altijd op 60 graden gewassen en de lakens worden gestreken. De handdoeken gaan in de wasdroger, dus het virus kan dit niet overleven.

Het zwembad en de whirlpool

Het zwembad en de whirlpool kunnen gewoon gebruikt worden maar er zijn een aantal regels waar we ons aan moeten houden.

Iedereen heeft zijn eigen kussen voor het ligbed aan het zwembad. De hoes van dit kussen wordt bij iedere wissel gewassen. Ook de hoezen van de loungeset worden bij iedere wissel gewassen.

De bedjes aan het zwembad staan op 1,5m afstand van elkaar. We vragen de bedjes en de parasols niet te verplaatsen en de gehele week hetzelfde bedje te gebruiken. Persoonlijke spullen dienen in een tas te worden opgeborgen.

Er mogen maximaal 14 personen in het zwembad, de whirlpool mag alleen worden gebruikt door gasten van dezelfde familie.

De entree van het zwembad is bij de douche, onze gasten worden verzocht voor het zwemmen te douchen en hun handen te desinfecteren. De uitgang is bij de whirlpool.

De welkomst bbq, de pizza avond en de Piemontese cena

De gezellige eetavonden in ons splinternieuwe buitenrestaurant gaan gewoon door. Op zaterdag is de welkomst bbq, op dinsdag de pizza avond en op donderdag de Piemontese cena. We hebben schotjes op tafel om de meter afstand te bewaren aan de lange tafel. We hebben 4 tafeltjes gemaakt waar families aan kunnen eten. Zo bewaren we afstand maar eten we toch gezellig samen!

Bezoeken stadjes en dorpen in Piemonte vanuit Casa Valle Erro

Er zijn geen belemmeringen om stadjes en dorpen in de omgeving te bezoeken. Buiten hoeft er geen mondkapje te worden gedragen. Markten zijn gewoon toegankelijk. Alleen is er op dit moment nog een verplichting tot het dragen van een mondkapje in winkels. De mondkapjes liggen in het appartement bij aankomst. Het is handig om ze in je tas of in de auto te houden zodat je ze altijd bij de hand hebt als je onderweg bent.

Lekker uit eten in Piemonte!

Uit eten en een terrasje pakken is geen enkel probleem. De horeca mocht op 18 mei jl. weer open en inmiddels zijn wij al een aantal keren uit eten geweest. Als gast merk je niets, alleen het bedienend personeel heeft een mondkapje voor. En er zit voldoende ruimte tussen de tafels, net als in Nederland. Hier is de afstand overigens een meter ipv anderhalve meter. Veel restaurants hebben minder capaciteit en er dient gereserveerd te worden. Dat doen wij uiteraard graag voor jullie!

Wijnproeverijen in Piemonte

De meeste wijnhuizen zijn weer open voor wijnproeverijen. Ook hier geldt dat er even gereserveerd moet worden. In het appartement ligt een lijstje met wijnboeren die een bezoek waard zijn. Wij kennen hen allemaal persoonlijk en maken graag een afspraak voor onze gasten.

Een overgetelijke vakantieweek op Casa Valle Erro

Op deze manier denken we, nee weten we zeker, dat jullie net als alle andere jaren, weer een onvergetelijke week gaan beleven op Casa Valle Erro! A presto!

Welke mogelijkheden zijn er nog komend seizoen bij Casa Valle Erro

La Cantina:

3-10 t/m 10-10
10-10 t/m 17-10

B&B Il Cucinotto:

22-8 t/m 29-8

B&B La Cambusa:

5-9 t/m 12-9
19-9 t/m 26-9
26-9 t/m 3-10

La Cuccia:

3-10 t/m 10-10
17-10 t/m 24-10

La Stalla:

22-8 t/m 29-8
10-10 t/m 17-10
17-10 t/m 24-10

Il Gazebo:

18-7 t/m 25-7
10-10 t/m 17-10
17-10 t/m 24-10

La Cascina:

15-8 t/m 22-8

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!