Nieuwe activiteiten bij Casa Valle Erro

Nieuw dit 15e seizoen is de mogelijkheid tot het volgen van een Yogales. Deze les wordt wekelijks gegeven op dinsdagochtend om 10 uur door Sanne, een Nederlandse die inmiddels ook Piëmonte heeft gevonden als haar 2e thuis.

Sanne is een creatieve yogadocent met veel interesse in het ontwikkelen van haar eigen bewustzijn en van haar leerlingen. In haar lessen werkt Sanne vanuit haar bewuste geest, groene hart, vrije geest, wetenschappelijk brein en liefdevolle ziel. Haar lessen zijn liefdevol, krachtig en stimulerend

De yoga die wordt gegeven is een actieve vorm waarin verschillende houdingen worden aangenomen op de beweging van je eigen ademhaling. Het is geïnspireerd op oude en moderne rituelen. Door fysieke beoefening kom je in balans, wordt je bewustzijn verder ontwikkeld, voel je je krachtig en meer flexibel. Begin je dag met een goed gevoel!

Het enige wat je mee moet nemen is je goede humeur, makkelijke kleding, een handdoek en een flesje water. Sanne zorgt voor de yogamatjes

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een ‘tailor made’ privéles.

Pilates

Pilates is een training voor de dieperliggende spieren, flexibiliteit, balans, coördinatie en een goede houding. Vervolgens worden verschillende vloeroefeningen gebruikt om de diepere buik- en rugspieren (houdingsspieren) te versterken. Je traint op je eigen niveau en tempo, gecombineerd met je eigen ademhaling. Een heerlijke les om jouw lichaam tijdens je vakantie op een zachte manier te trainen!

Yin yoga

Yin Yoga is een zeer rustige yogavorm waarbij vooral sprake is van zit- en liggende houdingen. In plaats van je spieren actief aan te spannen, richt yin yoga zich op het loslaten van spanning en het accepteren van waar je bent. Elke pose is een meditatie. Een mooie les om te ontspannen en te kijken wat er in je omgaat bijvoorbeeld aan het einde van de dag of begin van de avond.

Meditatie

Meditatie is een methode om je bewustzijn te trainen. Je richt je aandacht naar binnen, weg van alles om je heen. Er zijn veel manieren om te mediteren en veel redenen om dit te doen. Bijvoorbeeld om te ontspannen, om in verbinding te komen met jezelf, maar vooral om meer rust en balans te ervaren. Dit is erg fijn om de dag mee te starten of juist aan het einde van de dag. Dit kan ook gecombineerd worden met yoga.

Tarieven

€ 25 per persoon per uur (minimaal 2 personen)      
€ 50 per uur voor een privéles op maat (meditatie 45 minuten)

Massage door Gloria

Naast de yoga is uiteraard ook onze masseuse Gloria weer van de partij komend seizoen. Laat je lekker verwennen met een ontspannende massage in de buitenlucht bij het zwembad. Kosten € 50 pp voor een uur.

Ook interessant..

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!