Luxe faciliteiten bij Casa Valle Erro

Wij doen er alles aan om het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dat begint direct bij aankomst! Zodra u onze poort inrijdt bent u op vakantie en hoeft u nergens meer over na te denken. Maar wat kunt u zoal de hele week verwachten?

Welkomst drankje en bbq bij Casa Valle Erro

Nadat ik u naar uw luxe appartement of B&B kamer heb gebracht volgt een hapje en drankje van het huis. Even bijkomen van de lange reis en genieten van een glas koude witte wijn, een rode Barbera of een biertje, tezamen met een lekker Italiaans hapje. De koffer uitpakken komt later!

Rond 19.00 verzamelen we in ons nieuwe buitenrestaurant. JP verzorgt een heerlijke bbq met Piemontees vlees, salades, brood en uiteraard Piemontese wijnen. Een mooie gelegenheid om elkaar direct een beetje te leren kennen. Want vanaf morgen ligt iedereen aan ons prachtige zwembad met whirlpool.

 

Faciliteiten piëmonte

Ontbijt op bed bij Casa Valle Erro

Zondagochtend geen zin om ontbijt te maken? Geen probleem. Ik kom het luxe ontbijt bij u in het appartement brengen. Dit kan trouwens dagelijks! Voor onze B&B gasten zit het ontbijt bij de kamer in. In de binnentuin kunt u genieten van uw ontbijt maar als u liever op uw eigen balkon zit kan dat uiteraard ook.

Faciliteiten piëmonte

Zwembad en whirlpool bij Casa Valle Erro

Casa Valle Erro heeft een infinity pool van 7x12m. De diepte is 1.40m. Er is voor iedereen een zonnebed met tafeltje. Het is heerlijk hangen over de rand en uit te kijken over het Erro dal. Het zwembad is verwarmd door middel van zonnebollen. Vooral in het vroege voorjaar of het late najaar maakt dit het net even fijner om te zwemmen. De whirlpool, aangesloten op de pompen van het zwembad, dus altijd schoon water, is dagelijks verwarmd tot zo’n 38-40 graden. Heerlijk om te ontspannen en alle dagelijkse stress van u af te laten glijden.

Faciliteiten piëmonte

Finse sauna en massagedouche bij Casa Valle Erro

De Finse sauna met massagedouche is direct aan het zwembad gelegen. We hebben hem gemaakt in een oude wijnkelder met prachtige natuurstenen bogen. De sauna is voor iedereen vanaf 14 jaar gratis toegankelijk en prive per appartement of B&B kamer.

Faciliteiten piëmonte

 

Yoga, shiatsu en massage bij Casa Valle Erro

Voor degene die nog meer willen ontspannen wordt er wekelijks een yoga sessie georganiseerd. Ook is er de mogelijkheid tot een shiatsu behandeling of een traditionele massage. Dit kan in uw eigen luxe accommodatie maar ook buiten in ons yoga paviljoen. Uiteraard volledig prive.

 

activiteiten piëmonte

Luxe dineren in ons buitenrestaurant

Voor dit seizoen hebben we de buitenkeuken volledig vernieuwd. Hij is 2x zo groot geworden, er is een nieuwe professionele keuken geplaatst en er is een toilet bijgebouwd. We zijn heel trots op ons buitenrestaurant! Tweemaal in de week komt onze kok Gianluca koken voor u. Als dat geen luxe is! U hoeft alleen aan te schuiven en te genieten van al het lekkere eten wat Gianluca u voorschotelt. Op dinsdag is dat pizza en focaccia en op donderdag eet u heerlijk Piemontees. Uiteraard allemaal gecombineerd met geweldige Piemontese wijnen.

Wij doen er alles aan om uw week in Casa Valle Erro tot een belevenis te maken. Door u bovenstaande luxe faciliteiten tezamen met bijzonder luxe vakantiewoningen aan te bieden denken wij dat u een onvergetelijke week beleeft in Piemonte!

Voor meer foto’s, bekijk onze fotogalerij.

Faciliteiten piëmonte

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!