Een prachtige donatie van ons en onze gasten aan il Rifugio degli Invisibile!

Al jaren is Sara Chiriotti een goede vriendin van ons. Niet is ze alleen eigenaar van het restaurant I Caffi met 1 Michelin ster, ze is ook een dierenvriend in hart en nieren.

Sara zet zich in om gehandicapte, oude, dove of slechtziende en getraumatiseerde honden een beter leven te geven. Ze heeft de stichting Il Rifugio degli Invisibile opgezet. Een stichting die zorgt voor alle honden en katten die niemand een tweede kans wil geven. Maar Sara wel en zij doet dit allemaal privé en is derhalve geheel afhankelijk van donaties.

Aangezien wijzelf ook grote honden en kattenliefhebbers zijn hebben we dit jaar een inzamelingsactie op touw gezet voor Sara en haar Rifugio. Op de bar in ons buitenrestaurant stond een mooie damigiano (wijnfles) om geld in te zamelen voor Sara. En wat een succes is dit geworden! We hebben afgelopen seizoen € 855 ingezameld. Wij hebben dit bedrag verdubbeld, dus het eindbedrag is € 1710 geworden.

Gister was dan eindelijk de dag dat wij naar Visone reden waar Sara haar Rifugio degli Invisibile heeft. Ze vangt op dit moment zo’n 20 honden en 12 katten op. Allemaal met een traumatisch verleden. Gewond, opgesloten, aan een boom gezet. Alle dierenartskosten, de huisvesting, het eten, neemt Sara voor haar eigen rekening. Ze wordt niet ondersteund door de Gemeente. Dus wat zijn wij blij dat we haar deze donatie namens ons en onze gasten konden overhandigen.

Namens Sara en haar honden en katten, heel erg bedankt:

Jacoline en Roger, Mark en Odette, Eveline en Peter, Jolanda en Thomas, Dick en Sabrina, Angelique en Arjen, Wilma en Anton, Marieke en George (zelfs 2x!), Bram en Adrie, Elly en Fred, Caroline en Marcel, Leny en Miranda, Jerry en Claudia, Marleen en Theo, Annemarie en Har, Axel en Lenette (zelfs 2x!), Taetske en Ed, Ineke en Thom, André en Peggy, Ellen en Jos, Rens en Angelique, Remy en Ingrid, Ron en Kelly, Joke en Thomas, Jarno en Kim, Toine, Annemieke en Giotti, Caroline en Edward, Marc en Corine, Stefany en Martijn, Jan en Willemijn, Stefan en Simone, Rein en Hetty, Johan en Yvonne, Jos, Robert en Danielle, Johan en Diana, Suzanne en Ruben, Lilian en Guy, Peter en Jany, Anneke en Edwin, Reinier en Monique, Wesley en Tina, Lisette en Richard, Ron en Kirsten, Jeske en Jos, Ruud en Roosmarie, Jessy en Walter, Martijn en Mariska, Wieke en Job, Marianne en Han, Sippy en Jon, Gerthe en Ludo, Hielke en Patricia, Mario en Nathalie, Esther en Hay, Co en Mariska, Alaine en Albert, Lex en Astrid, Jenny en Ronald, Corine en Martin, Hindrik Jan en Chrysia.

En uiteraard iedereen die ik misschien vergeten ben!

Ook interessant..

Appartementen

Bekijk hier ook onze andere appartementen: La Cantina, La Stalla, La Cuccia, Il Gazebo,La Cascina, La Rocca & Il 1863. 

Bed & breakfast

Bekijk hier ook onze Bed & Breakfasts: Il Cucinotto, La Cambusa

ACTIVITEITEN

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Piemonte? Bekijk onze activiteitenpagina voor tips en info!