La Cantina

La Cantina

Neem contact op!
La Cuccia

La Cuccia

Neem contact op!
La Stalla

La Stalla

Neem contact op!
Il Gazebo

Il Gazebo

Neem contact op!
La Cascina

La Cascina

Veel buitenruimte bij La Stalla

Veel buitenruimte bij La Stalla

Appartementen


Casa Valle Erro heeft 5 appartementen. De oude boerderij is opgedeeld in 2 grote appartementen voor 4/5 personen, La Cantina en La Cuccia. Appartement La Stalla (2 tot 4- persoonsappartement) staat los en naast de oude boerderij. Il Gazebo is een vrijstaand appartement voor 2 personen met uitzicht over het zwembad en de Erro vallei.  La Cascina, vrijstaand en ook voor 2 personen heeft een prachtig uitzicht over het dal van de Erro, het zwembad en Melazzo, mede door de enorme ramen rondom.

De namen van de appartementen verwijzen naar hun vroegere functie. La Cantina was de "wijnmakerij", La Stalla de "koeienstal" en La Cuccia (letterlijk de hondenmand) "het warme nest" voor de kippen, eenden en konijnen. Il Gazebo was vroeger het "schuurtje" voor het gereedschap voor de "orto" (de moestuin) die lag op de plaats waar nu het zwembad zich bevindt. La Cascina, "de boerderij" lijkt misschien een klein huisje, maar de enorme ramen en de ruimte binnen en buiten maakt het een "grote" indruk!

Alle appartementen zijn geheel gerestaureerd met oog voor de originele details en met gebruik van oude originele materialen. Uiteraard voorzien van alle luxe en  comfort, zoals fantastisch sanitair, vloerverwarming, wifi, lcd tv met Nederlandse zenders, een moderne keuken met een Smeg koel/ vriescombinatie en een Nespresso koffiemachine. Ieder appartement heeft eigen terrassen met een luxe loungeset en een hangmat. Il Gazebo en La Cascina hebben beide tevens een loveseat.Ook staan er overal grote eettafels met banken van kastanjehout en een bbq.  Alle ramen zijn voorzien van horren. 

Appartementen